Spring naar inhoud

Web 2.0 en security

20/06/2007

Donderdag 28 juni mag ik de openings keynote houden op het seminar “Web 2.0 en security” bij Media Plaza. Zoals het Genootschap van Informatie Architecten (GIA) het zegt: “De komst van nieuwe programmeertalen, die applicaties interactiever maken, brengt ook nieuwe risico’s met zich mee te brengen. Met het seminar Web 2.0 en security architectuur wil Media Plaza, in samenwerking met het GIA u informeren over de ontwikkelingen rondom Web 2.0 en de impact hiervan op de informatiebeveiliging. De nadruk ligt op de inrichting en structuur van de security architectuur.”

Mijn keynote zal als thema hebben ‘Enterprise 2.0: Lang leve de vrijheid!’. Enterprise 2.0 introduceert veel nieuwe vrijheidsgraden in de organisatie, op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Vrijheid in de keuze van business partners. Vrijheid in keuze van software en services. Vrijheid voor de medewerker over wanneer men werkt, waar en met wie, maar ook over de inrichting van de (digitale) werkomgeving. Deze nieuwe vrijheden zijn mooi, maar roepen daarnaast veel vragen op. En wat betekenen ze voor de veiligheid van onze werkomgeving en de informatie die er doorheen stroomt?

Gegevens seminar en inschrijving: Media Plaza.

(Als u zich via mij of mijn weblog aanmeldt, kunt u in aanmerking komen voor 25% korting. Laat een reactie hieronder achter of mail me direct op joost . bekel @ caerleon.nl)

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s