Spring naar inhoud

Beste sites van 2005

30/12/2005
tags:

Grappig om nog op de valreep van 2005 te vermelden dat het Webwereld een lijstje van de beste sites van 2005 heeft gevraagd aan eigen medewerkers, redacteuren en collega’s.   

Ik zie Webwereld als een van mijn belangrijke nieuwsbronnen en als zodanig vind ik het voldoende de moeite waard om hun lijst te tonen:

Flickr: “De beste site voor het opslaan van je foto’s. Niet alleen vanwege de enorme opslagruimte (1 GB maand) maar ook vanwege het lekkere heldere design en de prachtige mogelijkheden voor het toevoegen van trefwoorden, notities, reacties en contacten, plus de ongekende creativiteit in de speciale discussiegroepen.”

Google Maps: “Ook wel bekend als de bosatlas.”

Digg.com: “Tech-nieuws gefilterd door lezers. “

Last.fm: “De coolste, onafhankelijke en gratis muzieksite, die bestaat uit een gigantische muziekdatabase, doordat elk liedje dat je op je computer draait automatisch wordt genoteerd.”

Dilbertblog: “Sinds oktober schrijft Dilbert-auteur Scott Adams een dagelijks blog. Verplichte kost voor depressieve kantoorslaven”

Kijk ook nog eens naar de lijst waar ik eerder aan refereerde over beste software van 2005. En natuurlijk naar www.vidilife.com, een potentieel sterke nieuweling.

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s