Spring naar inhoud

Welkom bij Bekel’s Blog

24/10/2005
Welkom bij Bekel’s Blog! Als u zich direct of indirect bezig houdt met de webomgeving van uw bedrijf of organisatie, dan gaat u Bekel’s Blog zeker interessant vinden. Mijn naam is Joost Bekel en ik hou me bezig met webomgevingen: internetsite(s), intranet en extranet.

Ik adviseer individuele bedrijven en organisaties hoe ze komen tot een hoogwaardige webomgeving. Daarbij vertaal ik de klantvraag in een internetconcept op maat. Hierbij maak ik gebruik van de laatste inzichten op internetgebied. Graag deel ik in deze weblog mijn inzichten op dit gebied in de hoop dat u er uw voordeel mee kunt doen.

Een deel van het terrein wordt tegenwoordig ook wel aangeduid met Enterprise Content Management. Enterprise Content Management (of ECM) omvat het ontwikkelen, managen, opslaan en leveren van content en documenten ten behoeve van bedrijfsprocessen. Dit is het terrein van wat men nog wel eens aanduidt met intranet, maar tegenwoordig vaker Enterprise Portals noemt, en van Business Process Management (BPM).

Een ander deel omvat het internetgedeelte: van presence tot transactie. Van internetmarketing tot interactive sales. Hierbij zijn ontwikkelingen als Web 2.0 relevant.

Als gezegd belicht ik beide kanten omdat juist de aansluiting van de externe en interne webomgeving van het allergrootste belang is! (NB: in plaats van de buzzwords gebruik ik vaak de term webomgeving om de internetomgeving van een organisatie aan te duiden). Mij vindt u dus altijd terug op het snijvlak van de intern gerichte en extern gerichte  webomgeving, simpelweg omdat ze bij elkaar horen.
Ik hoop u weer terug te zien op mijn webblog.

Joost Bekel

  

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s